Apparaten en accessoires
Vers pastadeeg
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
bloem plus iets extra voor het bestuiven200 g
-
eieren (elk 53-63 g)2
-
extra vergine olijfolie1 el
-
water
-
zout
Moeilijkheidsgraad
gevorderd
Voeding per 1 portie
Eiwitten
9 g
Calorieën
1049 kJ /
251 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1.5 g
Koolhydraten
39 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Pizzadeeg
1u.
Snel bladerdeeg
1u. 20min
Gefermenteerde rode uien
96u.
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Vijgenmosterd
25min
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1u. 40min
Tomaat en Chili jam
1u. 15min
Kalkoenburgers
1u. 25min
Koffielikeur
40min
Sinaasappel en passievrucht Eton mess
2u. 50min
Chutney van gekarameliseerde rode uien
24u.
Karamelsaus
1u. 30min